Van aangesig tot aangesig

Van aangesig tot aangesig met iemand praat

– ‘n persoonlike gesprek met iemand voer

Diegene wat ons nou al ken, behoort al te weet ons is mal oor sosiaal verkeer. Geselsies maak is een van ons gunsteling tydverdrywe. En nie net met die wie ons ken nie, sommer met enige iemand – die persoon agter jou in die ry by die poskantoor, in die dokter se spreekkamer, die Mamma wie ook haar kind kom optel. Sommer met enige iemand, en soms sommer met ‘n hele groep. Ons is vriendelik, gasvry, en (so glo ek) baie tegemoetkomend. Ons heg baie waarde aan verhoudings. Daarom is dit vir ons so belangrik om met enige kliënt, hetsy bestaande of voornemende, “face to face” te sit. Ja, ons het voorgestelde pakkette en klaar-uitgewerkte spyskaarte, maar ons doen met graagte ‘n kwotasie gebaseer op presies wat jy wil he, wie jou gaste is en wat jou begroting is. So word elke spyskaart, tafelplasing, dekor, en selfs drankie getweak om by jou funksie te pas. Elke geleentheid word dan as te ware uniek gehanteer, en sal daar nooit weer presies so ‘n funksie wees nie. Beteken dit dat ons pryse en spyskaarte uit ons duim suig? Natuurlik nie! Ons het riglyne, en idees (wat ons met graagte deel), en weet ook wat ons minimum is. By dit alles wil ons ook ‘n sekere beeld na buite gee, en daarom sal ons soms wegstap van ‘n funksie, of die organiseerders van iets anders probeer oortuig. Met dit alles in ag geneem kan ons dan voorstelle maak oor wat om in te sluit, hoe om jou gange en disse te kies, hoe om geld te bespaar, en uiteindelik hoe om ‘n groot sukses te hê.

So hoe werk die besprekings en kwotasie proses dan? En verskil die proses van een tipe geleentheid na die volgende? Nee, glad nie. Indien jy belangstel in ons dienste, stuur vir ons ‘n epos met jou datum, geskatte hoeveelheid gaste, asook tipe geleentheid. Ons antwoord gewoonlik binne 24uur, op die langste 48uur, gewoonlik met ‘n aangehegde dokument wat verduidelik hoe ons werk en ‘n paar spyskaart opsies gee. Ons sê dan ook of die datum nog beskikbaar is, asook watter van die venues beskikbaar is. Indien jou datum oop is, en jy hou van wat jy sien, dan maak jy ‘n afspraak om ons te kom sien. By ons aangekom kry jy gewoonlik ‘n vinnige toer van die fasiliteite en verskillende venues. Ons verduidelik vlugtig wat ons bied en wys vir jou ons tafels, stoele, linne, en dekor items wat beskikbaar is. Van aangesig tot aangesig sit ons dan en bespreek die hele affêre. Nou vra ons vrae soos: wat is jou begroting? Hoe formeel of informeel wil jy dit he? Is die groep kuier mense? Gaan julle wil dans? Is dit drinkers? Ens. Met al die antwoorde, en meer inligting rakende jul voorkeure (die een eet nie vis nie en daai ene is allergies, plus daar is ‘n vegetarier en iemand wie slegs halaal kos eet) werk ons dan ‘n spyskaart uit wat aan so veel as moontlik van jul vereistes voldoen. Indien ons nie die verwagting by die begroting kan uitbring nie sê ons ook dan eerlik so. Jy ontvang ‘n gedetaileerde kwotasie wat elke item uiteensit met die prys. Natuurlik is dit net die eerste kwotasie, en kan ons nog skaaf en verander soos nodig totdat jy, die kliënt, gelukkig is. Op die kwotasie sal die deposito inligting wees met die bankbesonderhede. ‘n Deposito word benodig om die datum en tyd vas te maak. Sodra dit gedoen is gee ons tyd tot en met 2 dae voor die funksie (en 10 dae voor die troue) om veranderinge te maak. Hierdie veranderinge sluit in gaste getalle, spyskaart keuse, tafelplasings, selfs venue indien die ander nog beskikbaar is. 2 Dae voor die funksie (en 10 dae voor die troue) reik ons die finale invoice uit, wat in totaal vereffen moet word voor die funksie begin. En dan doen ons die res.

So maklik soos uit ‘n boom val! Vir persoonlike, vriendelike diens, eienaars wie uit hul pad gaan om jou te akkommodeer en ‘n heerlike ontspanne atmosfeer kontak ons gerus vir navrae oor jou volgende geleentheid! In Ingels se ons graag “we aim to please, and we do it all, and always with a smile!”